Gyulladásgátlók kedvező áron

A szervezetünkben nagyon sokszor és sok féle okból jelentkezhetnek gyulladások, melyeket nem szabad fél vállról venni, hiszen számos következményt vonhatnak maguk után.

Gyulladásgátlók gyors segítséget nyújtanak a szervezetünkben kialakult gyulladások ellen. Az egyik ilyen jól bevált gyógyszer az Advil Cold, amely egy bevont tabletta. Az Advil Cold tablettát használhatjuk megfázás és influenza tüneteinek csökkentése esetén. Mivel enyhíti az orrdugulást, fejfájást, és a lázzal járó fájdalmakat is. Ez a gyógyszer nem szteroid alapú, ibuprofent tartalmazz amely csökkenti a hőemelkedést és csillapítja a fájdalmakat. Továbbá megtalálható még benne pszeudoefedrin-hidroklorid, amely a nyálkahártya duzzanat csökkentésében jár el. Illetve segíti az orrjáratok megtisztítását. A gyulladáscsökkentők használata abban az esetben ajánlott, ha a tünetek együttesét tapasztaljuk. Olyan esetben, ha pl. csak orrdugulás, vagy láz jelentkezik, akkor más gyógyszereket kell alkalmazni.

Az Advil Cold szedése olyan esetben nem ajánlott, ha az illető allergiás az ibuprofenre, illetve az acetilszalicilsavra, vagy bármilyen más nem szteroidos gyulladáscsökkentőre, mivel bőrirritációk, kiütések, püffedések jelentkezhetnek. Továbbá gyerekek és várandós kismamák számára nem ajánlott az alkalmazásuk. Az alkalmazása előtt mindig kérje ki a háziorvosa véleményét, illetve figyelmesen olvassa el az utasítást. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg a kiválasztott terméket, hogy sose érje váratlanul egy megfázás, illetve influenza. Minden további információt megtalál a hazipatika.com oldalára kattintva. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.