VR játék széles kínálatban

A VR játékok lehetőséget kínálnak arra hogy kilépjen a szürke hétköznapokból egy teljesen új világba. A badchickenvr.hu weboldalon több száz játék közül válogathat.

VR játék széles kínálata vár minden kedves játszani vágyó érdeklődőt méghozzá igen jó árakkal a badchickenvr.hu weboldalon, ahol több mint 100 érdekes és izgalmas játékot próbálhat ki a VR által felkínált technikai lehetőségekkel, így biztosítunk önnek és barátainak egy felejthetetlen élményt. Ha ön is szeretne kilépni a saját valóságból és egy teljesen más világon élni, akkor próbálja ki valamelyik VR játékunkat és nem fog csalódni. Széles játékkatalógusunkban olyan játékokat találhat majd, mint a Tales of Escape, az Arizona Sunshine, a Dreadhalls, a The Brookhaven Experiment vagy éppen az Elven Assassin. A VR technológia folyamatosan fejlődik, éppen ezért napjainkban már hihetetlenül profi VR játékokkal találkozhat, és a fejlesztők napról napra azért dolgoznak, hogy egyre többet tudjanak kihozni a játékokból.

VR játékok kedvező árakkal

Ha bővebb leírást szeretne olvasni a VR játékokról, akkor bátran keresse fel weboldalunkat, a badchickenvr.hu-t hiszen itt mindent megtudhat majd és a játékok árait is megtudhatja amellett hogy illusztrációkat is nézhet. Amennyiben kérdéseket tenne fel valamelyik játékról ezt is megteheti, csak vegye fel bátran a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@badchickenvr.hu e-mail címen vagy tárcsázza telefonszámunkat, a +36 20 50 70 472-t. A The Bookhaven Experience egy igen népszerű VR játék amely egy kisvárosban játszódik, ahol nincs minden rendben. A játékban csak egyetlen zseblámpára és egy pisztolyra lehet majd számítani, teljes a sötétség, és beszélni sem lehet senkivel. A megérkező zombik egyre rafináltabbak, akik ellen felhasználhatja pisztolyát, és ezt a fegyvert akár fejleszteni is lehet majd.