Egy felejthetetlen produkció, a tűztánc

A tűztánc elsősorban a látványos tűzzel való mozgás miatt káprázatos. Egy ideig úgy tűnt csökken népszerűsége, azonban napjainkban újra virágkorát éli.

Tűztánc produkció során csak kevesen képesek megállni, hogy ne nézzék, ezt a szemet gyönyörködtető előadást. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tűztánc akárcsak a tűzzsonglőrködés, így nem csoda, hogy gyakran találkozhatunk ilyen produkciókkal születésnapi partikon, de akár lakodalomban is. Azt gondolhatnánk, hogy ez kizárólag a felső tízezer kiváltsága, holott egyszerű, hétköznapi emberek is előszeretettel rendelik. Aminek oka, hogy ma már elérhető árakon lehet tűztáncot rendelni. A különféle csomagoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a pénztárcájához illő csomagot. Sokakban merül fel a kérdés, hogy ezek az előadások, vajon mennyire biztonságosak. A válasz, hogy a megfelelő biztonsági körülmények mellett a tűztánc teljes mértékben biztonságos.

Ha már szóba került a tűzzsonglőrködést, érdemes azt is megemlíteni, hogy a többség egy kalap alá veszi a tűztáncot és a tűzzsonglőrködést, afféle gyűjtőnévként használva a tűzzsonglőrködést, amivel az a probléma, hogy a kettő nem ugyanaz, annak ellenére, hogy a gyakorlatlan nézelődő könnyen egyformának ítélheti meg. A legnagyobb hasonlóság a kettő közt, amiben valóban megegyeznek és a nevükben is benne van, hogy mindkét produkció szerves részét képezi a tűz. A kettő közti különbség megtalálható a nevükben is, hiszen a tűztánc nem más, mint a tűzzel való tánc zenére, míg a tűzzsonglőrködés zsonglőrködés különféle eszközök segítségével. Bővebb információkért látogasson el a leguanok.hu weboldalra, ahol minden információt megtalál a tűztáncról és a tűzzsonglőrködésről egyaránt, valamint az elérhetőséget is.