Dr. Zsuffa Ákos a Zsályaliget Hotel és Élményparkról!

Dr. Zsuffa Ákos a tulajdonosa, a nemrég Pogány településen nyílt, Zsályaliget Hotel és Élményparknak. A beruházás bőven adott munkát a helyieknek, például a gilvánfai munkásoknak, akik úgy nyilatkoztak, munkában nincs hiány, ami érthető, hisz húsz hektáros területen található a Zsályaliget.

Dr. Zsuffa Ákos a büszke tulajdonosa, a Pécshez közeli, Pogány településen épült Zsályaliget Hotel és Élményparknak. A komplexum teljes egészében zöld koncepció mentén készült, ezzel példát mutatva és felhívva az emberek figyelmét a környezetvédelem fontosságára. A hotelhétszáz négyzetméter alapterületű és teljes mértékben akadálymentesített. A hotelnyolc szobával, valamint negyvenfő befogadására alkalmas konferenciateremmel és wellness-részleggel rendelkezik. A létesítményt geotermikus energia felhasználásával fűtik és napkollektorokat használnak a melegvíz ellátás érdekében, így a hotel valóban zöld koncepció által működik. A szállodához huszonhárom hektáros élménypark is tartozik. Ebből hét hektáron harminc attrakció várja a látogatókat, különösen a gyerekeket.

Itt quadpálya, gumijátszótér és trambulinpark is található. Ezenkívül nádlabirintus, interaktív tanösvény, mely a helyi nevezetességeket és állatvilágot mutatja be, valamint agrárfarm és nomád állatpark is található az attrakciók közt. Az élményparkhoz egy okos ház funkcióval is rendelkező háromszáz négyzetméteres fogadóépület is tartozik, mely a hotelhez hasonlóan szintén zöld koncepció mentén épült. A fogadóépületben és a parkban egyaránt szelektív hulladékgyűjtés és napkollektorok alkalmazása történik. Zsuffa Ákos azt is elmondta, hogy a jövőben szálláshely bővítést és étterem nyitást is terveznek!