Céges ajándék – Mi a legjobb ajándék?

Nehéz volna választ adni a kérdésre, hogy mit érdemes az ügyfeleknek, partnereknek, munkatársaknak ajándékozni, de szerencsére van bőven miből választani.

Céges ajándék terén hatalmas a választék, azonban így is könnyű melléfogni. Ajándék lónak ne nézd a fogát, tartja a mondás, azonban a céges ajándékok terén az emberek meglehetősen kritikusak. Ha az a kérdés, hogy milyen az ideális céges ajándék, akkor arra talán úgy lehet a legegyszerűbben válaszolni, hogy az ajándékozott rendszeresen használja. Ennek több előnye is van. Az ajándékozott egyrészt örül az ingyen ajándéknak, másrészt a cég számára is jó, hisz a termék végig ott van az ügyfélnél és emlékezteti a cégre. Általában a céges ajándékok vagy másként marketingajándékok, mert hogy ilyen céljuk is van. Általában olyan termékekből lesz céges ajándék, amit sokan tudnak használni. A póló is sokáig sláger volt, bár ezzel az a probléma, hogy ha nem vagyunk tisztában az ajándékozott méretével, akkor nem valószínű, hogy hordani fogja.

Az olyan tárgyak, amire a mindennapi életünk során szükségünk van és nemtől, méretektől függetlenül tudja használni, kis túlzással tökéltesek ajándéknak. Pontosan mik ezek a termékek? Tollak, bögrék, jegyzettömbök. Ezek nagy előnye, hogy lehet rájuk nyomtatni, így minden használat során láthatja a megajándékozott, hogy kitől származik az ajándék, tehát tudat alatt ott lesz a márka a fejében. Alapvetően ezeket az ajándéktárgyakat hasznosságuk szerint 1-3 évig használják az emberek, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig a márka a megajándékozott közelében marad. Ha szeretne inspirálódnak, ötleteket meríteni, akkor azt javasoljuk látogasson el az adathordozok.hu webáruházba és tekintse meg a teljes termék kínálatot!