Szabaduló szoba – Nem mindennapi csapatjáték

A szabadulószoba egy igazán izgalmas, interaktív csapatjáték.  Nagy szükség van a logikus gondolkodásra és az összefüggések gyors átlátására, hisz mindössze egy óra áll rendelkezésre, hogy kijussatok a szobából.

Szabaduló szoba – Maga a téma annyira érdekes és izgalmas, hogy számos rendező döntött úgy, hogy a témában filmet készít, ami a nagy közönségnek is legtöbbször elnyerte a tetszését. A szabaduló szoba pontosan ezt ülteti át a valóságba. Adott egy szoba és annak története. Mindössze hatvan perc áll rendelkezésre, hogy megfejtsétek a rejtvényeket és kijussatok a szobából. Ebben a szobában különféle nyomokat kell keresnetek és meg kell látnotok az összefüggéseket! Azonban az idő egyre jobban fogy, így nagyon fontos, hogy siessetek és összedolgozzatok. A szabaduló szoba olyan rejtett képességeket is felszínre hoz, melyekről elfeledkeztél vagy nem is tudtál a szürke hétköznapokban. A szobák leírásánál az is fel van tüntetve, hogy hány fős csapatnak érdemes próbálkozni a kijutással.

Szabadulós játékok

Képzeld el, hogy egy rejtélyes börtönben ébredsz barátaiddal vagy családoddal és valahogy ki kell jutnotok a rácsok mögül. Vagy gondolj bele, milyen lehet egy őrült professzor kísérleti alanyai közé beépülni, hogy felfedjétek az igazságot és kiszabaduljatok a laborból. Számtalan zombi filmet láthattunk már a moziban, azonban mi van akkor, ha te csöppensz egy zombi apokalipszis közepébe és csapatoddal meg kell találni az antivírus receptjét. Esetleg repülj vissza az időben egészen a hidegháborúig. A harmadik világháború kitörését csak te akadályozhatod meg csapatoddal. Az idő egyre fogy és az emberiség sorsa csak tőletek függ. Nos, melyik szerep, kaland illik leginkább hozzád? Az exittheroom.hu weboldalon kiválaszthatod és lefoglalhatod a szabaduló szobát!