Bomba szabadulószoba – Akadályozd meg a robbanást!

Ha bombáról van szó a szabadulószobában, akkor az sosem jelenthet jót. Egy biztos, egy ilyen szabadulószobában izgalmakban nincs hiány. Lássuk mi vár arra, aki bemerészkedik egy ilyen szabadulószobába!

Bomba szabadulószoba visszarepít minket a hidegháború idejére! A helyzet pattanásig feszült, a felek feszülten figyelek a másik minden lépését. Csak egy hajszálnyira vagyunk a harmadik világháború kirobbanásától, különösen annak tudatában, hogy egy renegát ügynök megszerzett egy atomfegyvert. Célja nem más, mint kirobbantani a harmadik világháborút, ami az emberiség végét jelentené. Egy titkos bunkerben található főhadiszállása és bármelyik pillanatban megnyomhatja a véget jelentő piros gombot. Az emberiség sorsa a ti kezetekben van! Akadályozzátok meg a bomba felrobbanását. Jobb, ha siettek, ugyanis mindössze hatvan perc áll rendelkezésetekre, az idő pedig egyre csak fogy!

Szabadulószobák Budapesten

A szabadulószobák hatalmas népszerűségnek örvendenek. Eleinte számítógépen lehetett csak ilyen játékokkal játszani, azonban mióta létrejöttek az első valódi szabadulószobák, robbanásszerű népszerűségre tettek szert. A szabadulószobákba meghatározott létszámú csapat léphet be. A Bomba elnevezésű szobába minimum ketten, maximum hatan léphetnek be. A szabadulószobában a csapat tagjainak össze kell dolgozni és szükségük lesz logikai gondolkodásra, valamint kombinációs készségekre, hogy meglássák az összefüggéseket. A szabadulószobákba nem csak családtagok vagy barátokból álló csapatok látogatnak el, de egyre gyakoribb, hogy csapatépítő tréning keretében kollégák teszik próbára képességeiket. Bővebb információkat az exitgames.hu weboldalon talál, ahol le is tudja foglalni a szobákat!