Betoncsiszolás könnyen és gyorsan

A betonpadló csiszolásához megtalálhatók nálunk a legjobb betoncsiszoló gépek, ezek használhatók a nagyobb a kisebb vagy korlátozott területeken történő munkavégzéshez. Az ezekhez szükséges egylemezes egységektől kezdve a két-, három- vagy akár négylemezes gépekig a nagy betonpadlók csiszolásához.  Bővebben erről weboldalunkra kattintva olvashat.

Betoncsiszolás elérhető kedvezményes árakkal a legjobb gépek által az epo-trend.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg betoncsiszoló gépjeinket. Egyes betoncsiszolók munkaszélessége 10–12 hüvelyk, míg a kettős egységek 20 vagy több hüvelyket tudnak csiszolni el egy menetben. A betoncsiszoló forgási sebessége körülbelül 250 és 3000 fordulat/perc között mozog. Többlemezes egységeken a lemezek általában ellentétesen forognak, hogy kiegyensúlyozott nyomatékot biztosítsanak, így a csiszoló nem húzódik egyik oldalról a másikra. Az egyenletesebb csiszolás érdekében egyes gépek lebegő fejekkel vannak felszerelve, amelyek követik a padló körvonalát, és állítható hátsó kerekekkel, hogy a csiszolókorongok szinten maradjanak. Nálunk választhat a különböző energiaellátási lehetőségek közül, köztük elektromos, benzin és propán.

A legtöbb gép pormentes száraz csiszoláshoz vákuumcsatlakozókkal van felszerelve. Bizonyos modellek tartalmaznak vízköd-rendszereket is, így nedves vagy száraz vágású rögzítésekkel is használhatók. Bár a gépek jól alkalmazhatók a nagy betonpadlók csiszolásához, kézi csiszolókat is vásárolhat szűk területeken történő munkavégzéshez, ahol a nagyobb egységek nem tudnak manőverezni, például sarkokban és falak közelében. Amennyiben többet tudna meg keresse fel az epo-trend.hu-t, és itt mindent megtudhat a HTC betoncsiszoló gépekről is.