Az implantáció menete

A mesterséges foggyökerek vagy fogászati implantátumok titánötvözetből készült csavarok, amelyeket a fogorvos az állkapocscsontba helyez az eltávolított fogak helyére. A beillesztés után a korona vagy a híd rögzítve lesz ezeken a csavarokon, és az egyébként mozgó protézis teljesen stabil marad majd. Bővebben erről weboldalunkon, a fog-ma.hu-n olvashat.

Az implantáció menete teljes egészében elolvasható a fog-ma.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk ha ön is mindent meg szeretne tudni a fog implantációról és arról, hogy ez hogyan is működik. Az első vizsgálat során minden esetben röntgenfelvételt készítünk. Ha az orvos szükségesnek tartja, akkor egy CT képen is meggyőződhet arról, hogy az IHDE fogászati implantátumokat hova lehet beilleszteni, majd pedig megvitathatja önnel a teljes kezelési tervet. A megbeszélt időpontban az implantátumokatbeillesztjük, ami egy ambuláns műtét. A legjobb esetben 1-2 napon belül és 3-6 nap elteltével egy keretszonda követheti a végleges vagy az ideiglenes rögzített protézist. A gyártó 10 éves garanciát vállal az implantátumokra ezért kérjük, konzultáljon kezelőorvosával a feltételekről.

Implantáció
Implantáció

Ha esetleg kérdések merülnének fel az implantátummal, azok előnyeivel, vagy az árakkal kapcsolatban, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő  ügyfélszolgálatunkkal az info@fog-ma.com e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja bátran telefonszámunkat, a +36 20 321 5857-et és kollégáink minden kedves érdeklődőnek választ ad majd a feltett kérdésekre amik az implantátumokkal vagy az árakkal kapcsolatosak. Amennyiben bővebb leírást és további részleteket olvasna az implantátumokról, vagy megtekintené az árakat, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat a fog-ma.hu-t és itt mindent megtudhat majd a beavatkozásról és annak menetéről is.