Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó 40 MHz a legnagyobb élményekért

A mára már az egyszerű kisautók egyre jobban divatját múlják, mindig kell mellé valami izgalom, amelytől jobb lesz a játék. Amennyiben Ön is egy ilyen játékszerrel szeretné meglepni a gyermekét, akkor tartson velünk. 

Nikko VaporizR 2 Távirányítós autó 40 MHz élvezetessé varázsolja a játékot nap, mint nap és nem lesz többet unatkozás mellette. Abban tér ez a többi hagyományos távirányítós autótól, hogy ez a kis járgány minden irányba képes haladni. Ráadásul a sebessége is igen meglepő, hiszen a végsebessége akár a 15km/h órát is elérheti. Hatalmas kerekekkel van ellátva, melynek köszönhetően nincs előtte akadály. Legyen szó vizes, földes, illetve havas terepről a VaporizR csak megy, semmi sem jelent neki akadályt. A kis autó egy 40 MHz-es távirányítóval van ellátva, melynek köszönhetően akár 20 méter távolságból is irányítható. Az autó 30 centiméter hosszú, amely egy saját akkumulátorral van felszerelve, amely ha teljesen fel van töltve akkor akár egy órát is képes üzemelni. A távirányító elemekkel működik. Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, vagy bármilyen más alkalomra. Hiszen garantált sikert érhetünk el vele. Minden kis fiú erre vágyik.

Amennyiben szeretne mosolyt csalni a gyermeke arcára, akkor látogasson el a honlapunkra, ahol minden további információt megtalál, illetve meg is rendelheti a kiválasztott terméket a webshopunkon keresztül. A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk. A honlapunkat a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találja. Minden további információért cserébe hívja az ügyfélszolgálatunkat a következő telefonszámokon: +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708. Forduljon hozzánk bizalommal! Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónknak!