Szuper gyors sétáló Barbiel-baba, autóval is kapható

Minden kislány szeret babázni, ám azt megjobban, ha a játékbabát élethű tulajdonsággal ruházzák fel. Ilyen mi játékunk is melyet most be szeretnénk mutatni.

Szuper gyors sétáló Barbiel-baba, autóval kapható egy szettben kedvező áron a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva. A baba már éves kortól ajánlott minden kislány részére. Tökéltes ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra. Ez a baba, szinte már megtévesztően hasonlít az igazi kisbabákra, hiszen kúszik, mászik és még totyog is. Ráadásul még együtt sétálni is tud a kisbarátjával. Továbbá a szettben megtalálható egy igazán menő kisautó, melyet nagyon menő tud vezetni a Barbiel-baba. A rozsaszín járgány igazán csajosnak mondható. A szettben található még egy védősisak is, amely a babánk épségéről gondoskodik. A Barbiel-babák több változatban is kaphatóak, amennyiben nem szeretnénk, hogy unatkozzon a kis kedvencünk, akkor vásároljuk meg mellé a Bounie babát is. Így együtt tudnak játszani.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti, illetve a legszimpatikusabb termékeket meg is rendelheti. A rendelés folyamata nagyon gyors és egyszerű. A megrendelt termékeket akár már 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk, biztonságos futárszolgálat mellett a megadott lakcímre, az ország bármely területére. Minden további bővebb információért hívja a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokat, illet elérhetőek vagyunk még az info@jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a minőség az első! Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk részére! Várjuk szeretettel!