A sűrített levegős lefolyótisztító megoldás

Az egyik legjobb megoldás a dugulások megszüntetése során a sűrített levegővel történő eljárás, ahol nincs szükség vegyszerekre. A sűrített levegős lefolyótisztító egyik legnagyobb előnye tehát, hogy általa a vegyszerek, és az egyéb környezetre káros anyagok nélkül is megoldható lefolyó tisztítás.

A sűrített levegővel történő dugulás elhárítás során kétféle megoldás is létezik. Annak érdekében, hogy a művelet, avagy a duguláselhárítás XVII. kerület környékén sikeres legyen választhatja a gyári aerosolos kiszerelésű vagy a felpumpálható szereket. A flakonban, illetve a pumpában létrejövő nyomásnak köszönhetően gyorsan megszüntethető a dugulás és csak annyit kell tenni, hogy a pumpa fejét a lefolyóra helyezi, majd egy gombnyomással máris kész a duguláselhárítás a XVII. kerületben.

A sűrített levegős megoldás másik agy előnye, hogy az előtéteknek hála a csőtisztító profil az összes tusoló-, kád-, valamint mosdólefolyóhoz profi módon tud illeszkedni. Ha a nyomás nem lenne elég, akkor egy kézi pumpa is csatlakoztatható a készülékekhez.

Amennyiben nagyon makacs dugulásról van szó, és még ez a remek, sokszor hatékonyan alkalmazható megoldás sem segített, akkor hívja a duguláselhárítás XVII. kerületi csapatát és nem fogja csalódás érni!