ClearSmile – láthatatlan kezelés, tökéletes mosoly

Ön is tökéletes mosolyra vágyik? Zavarják a fogsorában levő egyenetlenségek? Ennek ellenére nem szeretne akár több évig is nem túl esztétikus fogszabályozókat hordani? Akkor a láthatatlan fogszabályozást Önnek találták ki. Rakja rendbe végre fogsorát úgy, hogy közben senki sem fogja észrevenni, hogy kezelés alatt áll! Számoljon le a görbe fogakkal a ClearSmile láthatatlan és kivehető fogszabályozó készülék segítségével, és mosolyogjon végre a világra elégedetten!

A láthatatlan fogszabályozó a legkülönbözőbb esetekben is hatásos, és minden korosztálynak megoldást nyújt a tökéletes fogsor eléréséhez. A rövid kezelési idő mellett mellette szól még a tisztántarthatósága is, hiszen szánkból kivéve egy kis víz és egy fogkefe segítségével könnyedén tisztítható. A legnagyobb előnye azonban talán mégis a láthatatlansága, hiszen ez által nincs hatással a mindennapjainkra, a beszédünkre és a nevetésünkre sem. Ha a Kerámia Dental Fogászati Központot választja, akkor részese lehet a legmodernebb fogaszályozó technológiának. A ClearSmile síneket ugyanis 3D számítógépes tervezés alapján készítjük el, majd 3D-s animációs formában előre láthatja is a fogainak a mozgását a végső, tökéletes állapotig.

Válassza hát a ClearSmile láthatatlan fogszabályozás, és érje el a vágyott tökéletes fogsort rövidebb idő alatt észrevétlenül! Látogasson el weboldalunkra, a clearsmile.hu-ra, és győződjön meg róla maga is, hogy ez a lehető legjobb döntés, amit meghozhat! Még mindig bizonytalan? Egyeztessen velünk időpontot első ingyenes konzultációjára, és onnantól kezdve már biztos lesz a döntésében. Kérdéseire szívesen válaszolunk a fogaszat@keramiadental.hu vagy a fogtechnika@keramiadental.hu e-mail címeken. Pácienseinknek elérhetőek vagyunk Székesfehérváron, a Szekfű Gy. u. 12. szám alatt, vagy Budapesten, az Andrássy út 68. szám alatt.