Zsuffa Ákos szerint az élménypark kiváló!

Zsuffa Ákos élményparkot építtetett Pogányban, Pécs környékén, az élménypark közelében pedig egy szálloda is megtalálható, méghozzá különféle okos funkciókkal.

Zsuffa Ákos szerint kellett a környéknek egy ilyen élménypark, ahol a családok és a gyermekek jól érezhetik magukat. Bővebben Zsuffa Ákos nyilatkozatát a pecsiujsag.hu weboldalon olvashatja el. A baranyai településen, húsz ember dolgozott a Zsályaliget Hotel és Élménypark megépítésén, és a hétszáz négyzetméter alapterületű, nyolc szobából álló, akadálymentes szálloda mintegy negyven főt tud befogadni a konferencia terembe és a wellness-részlegre is, amely szintén nyitva áll a pihenni vágyók előtt. Az élményparkban okosház funkcióval is rendelkezik a fogadóépület, és itt, valamint az egész parkban szelektíven gyűjtik a hulladékot. A trambulinpark, a tanösvény és a quad pálya is várja az érdeklődőket, valamint ha az ön gyermekei az állatokat kedvelik, akkor a farmon állatok megtekintésére is lehetőség lesz.

Az élménypark átadóján Zsuffa Ákos elmondta, a jövőben szálláshely-bővítést terveznek, emellett étteremnyitást szeretne, szabadtéri színpaddal, valamint a sportolási lehetőségekre is odafigyelne. Az élménypark 23 hektáros területen fekszik, ahol rengeteg attrakció várja a gyerekeket, családokat és érdeklődőket. Ha ön is rég járt már egy ilyen élményparkban és ha nincs a közelében ilyen szórakoztató helye, akkor megéri kipróbálni Zsuffa Ákos élményparkját. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni az élményparkról, a szállodáról és a lehetőségekről, mindenképpen keresse fel a pecsiujsag.hu weboldalt, ahol mindent megtudhat amire csak kíváncsi lenne. Ezen a weboldalon Zsuffa Ákosról is több részletet, információt tudhat meg, ha érdekelné a munkássága.