www.exitgames.hu – a legjobb szabadulós játékok!

Az Exitgames weboldala azért jött létre, hogy egy helyen legyenek összegyűjtve az ország legjobb interaktív játékai, amelyekhez ráadásul mi kedvezményeket és kuponokat is biztosítani tudunk. Kínálatunkban találhat logikai, kijutós, bomba hatástalanító, rablós, fantasy/sci-fi és egyéb játékokat is, amelyeket a gyerekek egyedül, vagy akár nagyobb csoportban is játszhatnak, méghozzá kedvező áron.

A http://www.exitgames.hu weboldalon olyan minőségi és szórakoztató játékokra jelentkezhet, mint a Napuche, a Vasútmodell, az Ügynök, az Emlék tolvaj, vagy éppen a Bonnie és Clyde. A Napuche egy logikai, illetve nyomozós játék, amelynek keretein belül fel kell éleszteni a nap istenét, Napuchet, és ebben a játékban kiválóan keverednek a múlt eszközei a modern mai technológiákkal. A Bonnie és Clyde játékban egy betörést kell végrehajtani, de ezt megnehezítik a váratlan fordulatok. A játékot 2-6 fős csapatokban érdemes játszani. Az emlék tolvaj nevű játékban ötvöződik a fantasy és a logika. Ebben a játékban a játékosok tolvajokká kell váljanak, és emberek elméjébe kell beférkőzzenek, hogy megszerezzék a titkos jelszavaikat.

A helyszín néhány percre található a Nyugati pályaudvartól, a játékot pedig 2-5 fős csapatokban lehet játszani. Az ügynök nevű játék lényege, hogy be kell jutni Thomas Time titkos ügynök lakhelyére, és onnan kell megszerezni az aktatáskát, amit a megbízóktól lopott el. A játékra mindössze 60 perc adott, hiszen Mr. Time akkor megy el a mosodába. Ne szalassza el tehát ezt a lehetőséget, válassza ezeket az izgalmas Exitgames játékokat! További információkért és a teljes játékkínálatért keresse fel weboldalunkat, az exitgames.hu-t. Amennyiben kérdezni szeretne, erre is lehetősége van, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@exitgames.hu e-mail címre írva.