Alkatreszek.hu – a Thule tetőboxok lelőhelye!

Ha nem elég a nyitott tetőcsomagtartó, akkor a legjobb megoldást a Thule tetőboxai jelentik. Ezek a Thule tetőboxok illetve síboxok képesek megnövelni a rakodóteret és formatervezésük az autó vonalvezetéséhez igazodik. A tetőboxok készítői tervezéskor nagyon figyeltek a légellenállásra, a kinézetre, és a csökkentett menetzajra, hogy a megrendelők utazását a későbbiekben ezek a tényezők megkönnyítsék, ne pedig hátráltassák.

A minőségi Thule tetőboxok roppant könnyen szerelhetőek, Power-Grip rögzítőkkel, kézzel csavarhatóak, és a csomagtartóhoz 4 pontban rögzíthetőek. Az értékei is biztonságban lesznek, hiszen hat pontban záródó központi záruk megóv bármilyen értéktárgyat. Ezek a tetőboxok síboxok is egyben, így tökéletesek például kiránduláshoz, túrákhoz csomagok tárolására. A Thule tetőboxai nemcsak hasznosak és biztonságosak, de ezen kívül elegánsak és használatuk is egyszerű. A Thule Atlantis tetőbox például hatalmas rakodótérrel rendelkezik, amiben elférnek akár bőröndök és táskák is. Hatalmas rakodóterével és szépségével még jobb, mint a nagy testvére, a Pacific.

A Thule Excellence tetőbox egy extrém kivitelezésű tetőbox, amely tele van extra felszerelésekkel, védő takaróval, belső világítással, és csomagrögzítő hálóval is. A tetőboxot úgy tervezték, hogy nagy sebességnél lenyomó erőt képezzen, így képes minimalizálni a légellenállást. A Thule Motion tetőbox megfelelő választás lehet nagyobb családok, vagy síelők számára, hiszen tágas belterű, és légellenállást csökkentő formatervezéssel rendelkezik. A tetőboxok további információit, valamint a teljes tetőbox kínálatot megtalálhatja, ha rákattint az alkatreszek.hu weboldalra. Ha kérdései lennének, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen.