Wellnet hálózati vízszűrő három lépcsős vízkezelési technológiával

A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Nagyon sokan a boltokban kapható palackozott vizeket és üdítőket vásárolják, holott a csapvíz is ideális volna folyadékpótlásra. A lokális szennyeződések azonban sok esetben kellemetlen szagúvá vagy ízűvé teszik a csapvizet, ezért érdemes beszerezni egy víztisztító készüléket.

Hálózati vízszűrő kiváló megoldás, ha szeretnéd, hogy a csapból egészséges víz folyjon, mely tiszta és nincs kellemetlen íze vagy szaga. Nagyon sokan vásárolnak palackozott vizeket és üdítőket, amelynek hátránya, hogy így növekszik a műanyag hulladék mennyisége, ezért érdemes a csapvizet megtisztítani. A Wellnet víztisztítók az Országos Közegészségügyi Intézet által minősített termékek, melyekre a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, Népegészségügyi Főosztálya adta ki a forgalmazási engedélyt. A Wellnet víztisztítók három lépcsős vízkezelési technológia alkalmazása által tisztítják a vizet. Ezek a mechanikai szűrő, mely a csapvizet a lebegő szennyeződésektől mentesíti, az impregnált ezüst, amely bakterológiai védelmet nyújt és az aktív szén, amely a vízben lévő minőségrontó anyagokat adszorbeálja és kiszűri.

A hálózati vízszűrő előnye, hogy nem igényel sok helyet, ezért kis méretű konyhákba is tökéletesen alkalmas. Beszerelése egyszerű, így nincs szükség szakember segítségére, az útmutató segítségével könnyedén beszerelheted. A hálózati vízszűrőt a mosogató alá kell szerelni, így senki nem fogja látni a készüléket, mindössze a csapvizet kortyolva fogod tudni, hogy a készülék valóban működik. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, esetleg megtekintenéd a széleskörű kínálatot, akkor látogass el a wellnetviztisztito.hu webáruházba!