Wellness stúdió, szállás Hajdúszoboszlón!

Hajdúszoboszlón az élményfürdőhöz közel nemcsak apartmanokat bérelhet ki itt tartózkodás esetén, hanem stúdiókat is. Ha csendre és békére vágyik a legjobb megoldás egy ilyen stúdió kibérlése. A fürdő komplexum mindössze 300m-re található a wellness stúdiótól. Ezek a stúdiók jól felszereltek, franciaággyal rendelkeznek, van konyhájuk és fürdőszobájuk is.

Szállás Hajdúszoboszló városában kedvező áron elérhető csakis a wellnessapartman.com weboldalon. Wellness stúdióink rendelkeznek 1 hálótérrel, franciaággyal, valamint egy olyan kanapéval is, amely ággyá alakítható, tehát ide is szállásolni tudunk még vendégeket. A stúdió mellett akár futásra is lehetőség van, hiszen a közelben található a sportlétesítmény, amelynek van saját futópályája, így aki rendszeresen fut, az nem esik majd ki a ritmusból. A stúdiók fedett terasszal és erkéllyel rendelkeznek, amelyekbe 2-4 személyt el tudunk kényelmesen helyezni. Az év minden napján ingyenes nálunk a wi-fi, valamint ki lehet próbálni a jakuzzit, az infra-szaunát és a finn szaunát is. Masszázs is igényelhető, akár helyben is, de csak külön díj ellenében.

Udvari medence is van a közelben, de az csupán májustól szeptemberig működik. A szállást mindig telefonon is egyeztesse velünk, hogy ne legyenek problémák, és kérjük akkor is telefonáljon, amikor megérkezik hozzánk! Amennyiben többet szeretne megtudni wellness stúdióinkról, látogassa fel bátran weboldalunkat a wellnessapartman.com-ot, ahol bővebben olvashat róluk és képeket is nézegethet. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@wellnessapartman.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 883 72 42 telefonszámot, és barátságos csapatunk készségesen válaszol minden kedves érdeklődőnk kérdésére.