Vár a recepciós munkalehetőség Európa legszebb folyóin!

Nem egyszerű jó munkát találni manapság még akkor sem, ha az ember rendelkezik megfelelő végzettséggel, sőt még tapasztalata is van az adott területen, hiszen a túljelentkezés minden szakra igaz. Ha mégis azon szerencsések közé tartozunk, akik megkapnak egy állást, akkor ott a fizetés kérdése, ami a legtöbb esetben olyan minimális, amiből egy család aligha élhet meg, amiből nem lehet a jövőt tervezgetni.

A recepciós munkalehetőség folyami hajón nagyszerű lehetőség! A folyami hajóval bejárhatod egész Európát, megismerheted a legszebb kikötővárosokat, olyan élményekben lehet részed, melyekre nem is gondolnál. A munka egyik nagy előnye, hogy a szállás és az étkezés biztosított, tehát a havi kerested akár teljes egészében félre is tudod tenni, ha úgy tartja kedved. Fél év után így már annyi pénzzel térhetsz haza, amivel tudsz valamit kezdeni, amiből berendezheted otthonod, amiből vásárolhatsz egy új autót.

A recepciós munka természetesen a folyami hajókon sem egyszerű. Nagyon fontos a jó munkabíró képesség. Mivel emberekkel kell dolgozni napi szinte több órán át, így türelmesnek, kedvesnek és készségesnek kell lenni még akkor is, ha épp rossz napod van, ha fáradt vagy, de még akkor is ha a kedves vendég lehetetlent kér. Ahhoz, hogy minden igényt és kérést kiszolgálhass, persze érteni is kell, hogy mit mondanak az utasok, így a német vagy az angol nyelvtudás az kötelező. A szakmai tapasztalat szintén nagy előnyt jelent.

A Crew Agency által a legjobb munkalehetőségeket ragadhatod meg, így ha a folyami hajós munka mindig is vonzott, ha van tapasztalatod, mint recepciós, és még angolul, illetve németül is beszélsz, akkor semmi akadálya, hogy próbára tedd magad! Küldd el számunka fényképes önéletrajzod és amint lesz számodra megfelelő állás, máris jelentkezünk, készülj fel az utazásra!