Óvatosan a házi megoldásokkal!

A duguláselhárító XVIII. Kerület egészén 1 órán belül házhoz jön, azaz villámgyorsan kiment a szorult helyzetből. Célszerűbb kivárni, hogy a szakember megérkezzen, mintsem átgondolatlanul alkalmazni a házi praktikákat vagy netán nekiállni a lefolyó kibontásának.

A duguláselhárító XVIII. Kerület és körzetében gyorsc szolgáltatást nyújt, ezzel nagy terhet vesz le mindenki válláról, aki kínos szituációba került egy elromlott wc vagy egy eltömődött mosogató miatt. Sokan mégis úgy döntenek, szakszerű segítség helyett magukra hagyatkoznak és otthoni módszereket vetnek be. A duguláselhárító XVIII. Kerületben nem egy olyan esettel találkozott, amikor az alapvetően banális problémát a tulajdonosok tették valóban katasztrofálissá a házi barkács megoldásokkal.

Amit érdemes kipróbálni, mielőtt tárcsáznánk a szakember számát, az a pumpa, a forró víz, az ecet és a szódabikarbóna, hiszen ezekkel nem okozhatunk kárt sem a szerelvényekben, sem a csövekben. Viszont a csőgörénnyel és a lefolyó szétszedésével már nem ajánlott gyakorlatlan kezeknek kísérletezni, mert a végeredmény még rosszabb lehet. Legyen nálunk egy megbízható szakember telefonszáma, akire éjjel-nappal számíthatunk: duguláselhárító XVIII. Kerület!