Válasszon Ön is pliszé szúnyoghálókat ablakaira!

Egyre többen szavaznak bizalmat a pliszé szúnyoghálóknak, ami nem is csoda, hiszen nagy előnyük, hogy kis helyen is elférnek. A legkisebb helyigénnyel beszerelhető alternatíva 17 milliméteres mélységgel elérhető a PET-RO Nyílászáró kínálatában.

A pliszé szúnyoghálókról ide kattintva tudhat meg bővebb információkat! A komfortos otthon kialakítása során célszerű a praktikusságot is szem előtt tartani és előre gondolni a rovarok és bogarak elleni védekezésre. Sokan ezt húzzák, egészen addig, amíg a probléma valóságos nem lesz. Érdemes előrelátónak lenni és mielőbb cselekedni. A legyeket és szúnyogokat az emberek többsége ismeri és a nyári hónapokban szenved is tőlük. Azonban a nem csak ezek az élősködök, hanem a poloskák is problémát jelentenek. Annak érdekében, hogy jól érezze magát otthonában, fontos, hogy ezeket az élősködőket kizárja otthonából. Ennek legegyszerűbb módja a szúnyogháló alkalmazása. Ha pedig szúnyoghálót alkalmaz, akkor célszerű mini pliszét alkalmazni, különösen abban az esetben, ha kevés hely áll rendelkezésre.

Ha kevés a hely, akkor a legegyszerűbb, ha mini pliszé szúnyoghálót alkalmaz. Persze joggal merül fel a kérdés, hogy a pliszé szúnyogháló miben különbözik a fix keretes, toló vagy rolós alternatívához képest. A pliszé harmonikaszerű nyitódással működik, ami azért előnyös, mert így olyan helyeken is lehet alkalmazni, ahol más technológia nem működik. Ennek köszönhetően szinte bármely nyílászáróra fel lehet szerelni. A pliszé kiváló helytakarékos változat.  a legkisebb helyet az eltolható mini pliszé szúnyogháló mindössze 17 milliméteres mélységével gyakorlatilag mindenhová beszerelhető, ráadásul küszöb nélküli verzióban is elérhető. Bővebb információkért látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra, ahol a kiváló minőségű, széleskörű kínálatot is meg tudja tekinteni!