Utasbiztosítás online olcsón a legjobb feltételekkel!

Ha egy rövid, egy napos kirándulást tervez, sí-vakációt az Alpokba, hajóutakat vagy kalandszafarit, akkor mindenképpen kell utazási biztosítását. Most megtudhat néhány dolgot, amelyeket tudnia kell az utazási biztosításról.

Utasbiztosítás online elérhető az axa-assistance.hu weboldalon méghozzá kedvező áron ezért nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk, hogy a legjobb ajánlatot adjuk önnek. Utazási orvosi és evakuációs biztosítás: Ez fedezi az orvosi sürgősségi költségeket, amíg utazik. Utazás törlése és megszakítása: Ez a nyaralási biztosítás valószínűleg a leggyakoribb utazási biztosítási terv. Ez fedezi a nem visszatérítendő utazási költségeket, ha előre nem látható körülmények miatt, például betegség miatt nem tud utazni. Ez fedezi azt is, ha az utazás során beteg lesz, és haza kell térnie. Repülési biztosítás: fedezi a véletlenszerű járattörléseket. Utazási késés: Névleges visszatérítést nyújt az utazási késésekhez, például a repülőgép indulásának elhalasztásához. Poggyászbiztosítás: Az elveszett vagy ellopott poggyász visszatérítését nyújtja, amely általában része a nyaralási biztosítási tervnek.

Az éves utazási biztosítási tervek költsége az életkorától, az utazás hosszától, az utazás költségétől, a kívánt tervtől és a fedezeti korlátoktól függ. Az utazás biztosítási tervei utazásonként általában az utazás költségén, időtartamán és a kívánt fedezet mértékén alapulnak. A legtöbb nyaralási biztosítási terv a teljes utazási ár 4–8% -a. Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a biztosítási tervekről, itt a helye nálunk az axa-assistance.hu weboldalon és itt megtudhat mindent a biztosítási költségekről, az ajánlatokról, valamint igénybe veheti utazási biztosítás kalkulátorunkat. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja elérhetőségeinket is.