Utas és poggyászbiztosítás előnyei

Ha fennáll annak a lehetősége, hogy le kell mondania az utazást, az utolsó pillanatban az utazás lemondásának biztosítása segíthet befektetésének védelmében. Ezek a tervek nem fedezik az orvoslátogatásokat, de segítenek megtéríteni minden olyan utazási költséget, amelyet már kifizetett (például repülőgép vagy körutazás).

Utas és poggyászbiztosítás vár minden kedves utazni vágyót az axa-assistance.hu weboldalon, ahol különféle utasbiztosítási ajánlatokkal találkozhat majd, amelyeket mindent tartalmaznak a betegségektől az utazás lemondásáig. Bármely okból történő lemondás: Általában az utazási lemondási tervek opcionális kiegészítőjeként elérhető, ez az előny lehetővé teszi, hogy a kötvényben felsorolt ​​okokon kívül visszatérítsenek egy lemondott utazásért kifizetett pénzt – vagyis bármilyen okból lemondhatja, és továbbra is visszatérítést kapnak a költségeikért. Utazás lemondása: Csakúgy, mint ahogy hangzik, ez az előny segít megvédeni Önt az előre nem látható eseményektől azáltal, hogy megtéríti az összes már vissza nem térítendő utazási költséget. A súlyos időjárás, a természeti katasztrófa és az úticélhoz vezető úton történő súlyos balesetek, sérülések, járatok törlése általában jogosult az utazás lemondási juttatásaira, de mindenképpen olvassa el az utasbiztosítási kötvény megfogalmazásait, hogy teljes legyen a kép.

Utazás késése: Abban az esetben, ha késik az úticél felé vagy onnan hazafelé, az utazási késedelem juttatása megtéríti az időközi költségeket, mint például a szállodai szobát és a szállítást. Elmaradt kapcsolat: Általában, ha utazási lemondási tervet vásárol a hajóút költségeinek fedezésére, a kimaradt csatlakozási juttatás fedezi a távozáshoz szükséges költségeket abban az esetben, ha járatát lemondják vagy késik és máshová kéne csatlakoznia. Amennyiben többet tudna meg bátran keresse fel az axa-assistance.hu-t.