Ttr festékszalag címkenyomtatóhoz online

A hőátadással a nyomtató szalagot használ a címke leképezésének mechanizmusaként. A hőátadó Ttr szalag egy vékony film, amelyet egy tekercsre tekernek, amelynek egyik oldalán speciális fekete bevonat van. Ez a bevonat általában viasz vagy gyanta készítményből készül.

Ttr festékszalag címkenyomtatóhoz online rendelhető a digilabel.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és tekintse meg kínálatunkat a legszuperebb termékekkel. A hőátadási nyomtatás során a szalag a címke és a nyomtatófej között fut, a szalag bevont oldala a címke felé néz. Amint a szalag és a címke áthalad a nyomtatófej felett, a nyomtatófej hője felmelegíti a szalag bevonatát, és a szalagról a címke felületére kerül. Tehát, ha megnézzük a hőátadási Ttr címkét, akkor a címke nyomtatása a hőátadó szalagon lévő bevonatból származik. 40 éve annak, hogy az első hőtranszfer nyomtató piacra került. Jelenleg ez az egyik legnépszerűbb eszköz, amelyet jelölések (pl. vonalkódok) nyomtatására használnak számos ágazatban (kiskereskedelem, logisztika és ipar). A hőátadó Ttr nyomtatók ilyen széles körű alkalmazási területe az eszközök és a fogyóeszközök párhuzamos fejlesztése miatt lehetséges volt.

A jobb minőségű és felbontású nyomtatás nem csak a kiváló minőségű alkatrészek miatt történt, hanem a hőátadási nyomtatásra szánt, megfelelően kiválasztott, kiváló minőségű fogyóeszközök miatt is, például papír, film és hőátadó szalag miatt. Hőátadó Ttr szalagok esetében, a tintán kívül, vannak további szalagrétegek, amelyek befolyásolják a nyomtatás minőségét és tartósságát. A hőátadó Ttr szalag kiválasztása során ügyeljen a nyomtató fejére, amelyet használni fog a folyamat során. Vannak lapos nyomtatók és éles nyomtatók a piacon. A fej típusa fontos elem a megfelelő szalag kiválasztásában. További információkért és rendelésért kattintson a digilabel.hu-ra.