Titan zárbetét – a legmagasabb minőség!

A legmagasabb minőségű Titan zárbetéteket csakis az 1kulcs.hu zárbetét webáruházában találhatja meg kedvezményes áron. Ilyen minőségi Titan zárbetét a Titan K5 30×30-as, a Titan K5 30×30-as ASC, valamint a Titan K5 30×30-as vészfunkciós zárbetét. Válasszon tehát zárbetétet az 1kulcs.hu zárbetét internetes webáruház széles kínálatából a teljes biztonságért.

A legjobb zár kétségtelenül a Titan K5 30×30-as vészfunkciós zárbetét, amely 50 különböző méretben rendelhető. 10 csappal rendelkezik, amelyek két sorban helyezkednek el, valamint „Bumping key” elleni védelemmel is rendelkezik, ami kulcsütéses technikát jelent. Ezt a Szlovéniában gyártott típust 5 masszív szimmetrikus pontfúrt kulccsal hozzák létre, valamint egyszerre mindkét oldalról helyezhető bele kulcs, így lehetséges bejutni még akkor is, ha már belül is van egy kulcs. A másik kedvelt zárbetét típus a Titan K5 30×30-as ASC, amely törésvédelemmel rendelkezik, színe krómozott, és 5 db kulccsal szállítjuk házhoz. ezen kívül fúrásvédelemmel, letapogatási védelemmel, valamint Bumping key védelemmel is rendelkezik.

A Titan K5 30×30-as zárbetétre webáruházunk 1 éves garanciát vállal, valamint ez is szintén rendelkezik letapogatási védelemmel, Bumping key védelemmel és fúrásvédelemmel is. A Titan zárbetétek további információiért és a rendelés bővebb leírásáért látogassa fel az 1kulcs.hu zárbetét webáruházat, vagy kérdéseivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a +3620/4454-072 telefonszámon, vagy az info@1kulcs.hu e-mail címre írva. Termékeinket 1-2 munkanapon belül igyekszünk házhoz szállítani, és 10.000 Ft értékű vásárlás fölött a szállítás teljesen ingyenes. Válassza a kedvező árú Titan zárbetéteket a kiemelkedő minőségért és a tökéletes biztonságért!