Tisztasági festés kedvező áron

Egy lakás újrafestésére és felújítására mindenképp egy hozzáértő szakemberre van szükség, aki munkáját gyorsan az Ön igényeinek megfelelően, határidőre elvégzi.

Tisztasági festés egy lakásban, általában 2-4 évente szükséges. Erre a feladatra kiváló választás lehet Szabó István és csapata, akik egész Budapest területén végeznek minőségi mázolást, precíz tapétázást és tisztasági festést. Ezek mellett, vállalnak belsőépítészeti kivitelezést is, mint a gipszkartonozás vagy y-tong válaszfal építés. A bontás, vakolás, villany-, víz és gázfűtés szerelés, valamit burkolás, laminált parkettázás sem jelent problémát. Ezeket mind hozzáértő szakembereik végzik és munkájukért 2év tartóssági garanciát vállalnak. Ezek mellett a munkafázisok betartására is odafigyelnek. Áraikat a minőségi munkáknak megfelelően alakították ki, figyelembe véve az ár-érték arányt. A munkavégzés során a kézműves munkát ötvözik, a legújabb gépi technológiával. Mindenki egyedi igényének megfelelően dolgoznak, a legjobb minőségi anyagokkal.

A cég, 25 év munkatapasztalattal rendelkező szakemberei, ügyfeleiknek segítséget nyújtanak az ötletek és a legjobb megoldások kitalálásában. Lehetőség van ingyenes árajánlat kérésére, ami nagyon egyszerűen működik. Csak vegye fel velük a kapcsolatot, és a cég kollégái, a legrövidebb idő alatt kimennek a helyszínre és felmérik az elvégzendő munka nagyságát. Ennek során Ön elmondja, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni, és pár napon belül már megkapja a teljes árajánlatot. Keresse fel a szobafestes1.hu weboldalt, ismerkedjen meg a cég teljes körű szolgáltatásával, az áraikkal, valamint itt megtekintheti az általuk elkészített munkák képgalériáját is. További információért hívja bármikor, a 06202567860-as telefonszámot, vagy írjon a szobafestes@szobafestes1.hu e-mail címre.