Tények az ózonos tisztításról

A kialakult világjárvány következtében egyre többen érdeklődnek az ózonos tisztítás hatékonyságáról a vírusok kapcsán. Sok ember nem egészen biztos abban, hogy mi az ózon, vagy hogyan lehet felhasználni a tisztításhoz.

Tudjon meg mindent itt az ózonos tisztításról. Miért érdeklődik egyre többen manapság az ózontisztító rendszerek iránt? Az ózon iránti növekvő érdeklődés párhuzamos a zöld és fenntartható tisztítás növekedésével, plusz a koronavírus járvány is közrejátszik a nagy érdeklődésben. Az ózon tisztítás folyamat nem igényel semmiféle erős tisztítószert. Ez kiküszöböli a vegyi anyagok csomagolásának és szállításának szükségességét, és a tisztítás után könnyen és egyszerűen visszatér az oxigénszint egy szellőztetés után. Hogyan hozzák létre az ózont mechanikusan? Az ózon az oxigénmolekulák (O2) elektronikus összeolvadásával jön létre ózonmolekulákká (O3), akár ultraibolya fény segítségével, akár a kisülés módszerével.

Sokan teszik fel a kérdést, hogy biztonságos-e? Igen, ez nagyon biztonságos. Az ózon egyik első felhasználása több mint egy évszázaddal ezelőtt az ivóvíz kezelése volt. Gyümölcsök, zöldségek és egyéb élelmiszerek tisztítására is felhasználják. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma az ózont biztonságosnak ismerte el, amely tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy felhasználható a mezőgazdaságban és az ipari élelmiszer-feldolgozó üzemekben is. Az új tanulmányok, valamint az évtizedek óta folyó kutatások elismerik az ózon hatékony szagtisztító, felülettisztító és fertőtlenítőszerként. Amennyiben színvonalas ózon tisztításra lenne szüksége otthonában vagy akár irodájában, keressen minket bátran, készséggel állunk rendelkezésére az ozon-fertotlenites-azonnal.hu weboldalon!