Teljes hágcsó szabvány jó áron

A szabvány a termék előállításának, a folyamat irányításának, a szolgáltatás nyújtásának vagy az anyagok szállításának megállapodás szerinti módja. A szabványokat a téma szakértői dolgozzák ki, akik ismerik az általuk képviselt szervezetek – például gyártók, eladók, vevők, vásárlók, kereskedelmi szövetségek, felhasználók vagy szabályozók – igényeit.

Hágcsó szabvány olvasható el a gravetti.hu weboldalon, tehát ha önnek is hágcsóra lenne szüksége ipari feladataihoz de nem ismeri a szabványokat, akkor itt a helye nálunk.  A szabványok hatékony eszközök, amelyek elősegíthetik az innovációt és a termelékenység növelését. A szabványok segítenek a termékek biztonságosabbá, könnyebben használhatóvá, fenntarthatóbbá és jobb minőségűvé tételében. Bár nincs jogszabályi kötelezettség a szabványok betartására, a Hágcsó bizottság megköveteli, hogy tagjai olyan termékeket szállítsanak, amelyek megfelelnek a rájuk vonatkozó hatályos szabványoknak. Használhatunk még olyan létrákat, amelyek már nem felelnek meg a szabványoknak egy változás miatt? A termékszabványok nem visszamenőlegesek, így a megfelelő besorolású, jó állapotú, rendszeresen ellenőrzött (és az ellenőrzésről jegyzőkönyvezett) létrák továbbra is használhatók. Ha továbbra is a visszavont szabványoknak megfelelő létrákat használ, frissítse beszerzési szabályzatát, hogy amikor a létrák cserére szorulnak, csak az aktuális szabványnak megfelelő létrákat vásároljon.

Ha létrát rendelünk vagy bérlünk, ki a felelős a helyes létra szállításáért? Ha a jelenlegi szabványnak megfelelő létrát szeretne, akkor ezt meg kell adnia. A bérbeadó cégnek biztosítania kell Önnek a „célnak megfelelő” létrát, de mivel a termékszabványok nem visszamenőlegesek, előfordulhat, hogy a létra a szabvány korábbi verziójához tartozik. Amennyiben többet tudna meg a szabványokról és a hágcsó kínálatunkat tekintené meg, nézzen be bátran a gravetti.hu weboldalra.