Támogasd fogyásod HCA és CLA kapszulákkal!

Ha szeretnél formába lendülni és nyárrabomba alakot villantani a strandon, azonban nagyon nehezen tudsz lemondani a zsíros, magas szénhidráttartalmú ételekről, akkor érdemes egy kis plusz segítséghez folyamodnod. A MyEatrend HCA és CLA kapszula nagy segítséget nyújt a fogyókúra során!

HCA CLA kapszula segíthet abban, hogy az álomalak ne csak álom legyen, hanem sikerüljön elérni. A diéta sajnos lemodásokkal jár, nem lehet mértéktelenül süteményeket, hamburger, pizzát, kolbászokat és egyéb zsíros, szénhidrátban gazdag ételeket falni. Olykor-olykor belefér egy-egy csalónap, azonban, hogy ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod, érdemes HCA és CLA kapszulát fogyasztani. A HCA, vagyis hidroxi-citromsav a Garcinia Cambogia gyümölcsének egyik fő eleme. A HCA megakadályozza, hogy a szervezetben a fel nem használt energia zsírrá alakuljon. A folyamat az ATP enzim blokkolásával zajlik. A HCA megnöveli a szerotonin szintet, ezért nagyon hamar teltségérzet alakul ki, melynek eredményeként megelőzhető a túlevés. A HCA megakadályozza a szénhidrátok és a zsírok felszívódását, valamint a zsír elraktározódását.

A CLA, vagyis a Konjugált linolénsav kiegészíti és maximalizálja a HCA nagyszerű hatásait. A CLA nagyon értékes zsírsav, ami szinte minden testsúlycsökkentő készítményben megtalálható. A CLA és a HCA is teljes mértékben természetes anyagok. A legtöbb diétázó a fogyókúra során erőtlennek, megviseltnek érzi magát, azonban a HCA és CLA alkalmazásával ez elkerülhető. A CLA-nak köszönhetően úgy fogyhatsz, hogy közben nem veszítesz izomzatodból. A MyEatrend HCA és CLA kapszula energiát ad és támogatja a súlyvesztésed! Bővebb információkért látogass el a myeatrend.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!