Szűz napi horoszkóp az interneten

A Szűz a horoszkóp hatodik asztrológiai jele, amely a Szűz csillagképből származik. Az Oroszlán után és a Mérleg előtt van. A Nap augusztus 23. és szeptember 22. között megy át ezen a területen.

Szűz napi horoszkóp olvasható a napi-horoszkop.hu weboldalon, tehát nem kell mást tennie, mint ide kattintani, ha önt is érdekelné ez a horoszkóp. A szűz leány szimbóluma Astraea-n, az égi szűzön alapszik, ő volt az utolsó halhatatlan ember, aki az aranykor alatt emberekkel élt együtt, de elhagyta a földet, mert nem tudta elviselni az emberiség gonoszságát. A Szűzek többnyire kompatibilisek a Bakokkal, a Bikákkal és a Rákokkal. Ennek a jelnek az emberei szorgalmas, kritikus hajlamú perfekcionisták. Nagyon szorgalmasak és szervezettek a munka során. De kritikusak tudnak lenni az életben és nyűgösek az ételekkel kapcsolatban, valamint néha túlságosan fanatikusak a tisztaság iránt. A szűzek mindig figyelnek a legapróbb részletekre, és mély emberségérzetük az állatöv egyik leggondosabb jelévé teszik őket. Módszertani életszemléletük biztosítja, hogy semmit nem bíznak a véletlenre, és bár gyakran gyengédek, szívük zárva lehet a külvilág számára.

Ezt a jelet gyakran félreértik, nem azért, mert hiányzik belőlük a kifejezési képesség, hanem azért, mert nem fogadják el érzéseiket érvényesnek, igaznak vagy éppen relevánsnak, ha szemben állnak az ésszel. A név mögötti szimbolika jól beszél természetükről, olyan érzéssel születtek, hogy először tapasztalnak meg mindent. A Szűz földjel, tökéletesen illeszkedik a Bika és a Bak közé. Ez erős karakterhez fog vezetni, de a konzervatív, jól szervezett dolgokat és a mindennapokban sok praktikumot részesítik előnyben. Ezeknek az embereknek szervezett életük van, és még akkor is, ha káoszba kerülnek, céljaiknak és álmaiknak még mindig szigorúan meghatározott határaik vannak a fejükben. Bővebb leírásért és a horoszkópért keresse fel a napi-horoszkop.hu weboldalt.