Személyi kölcsön ingatlan fedezet nélkül!

A személyi kölcsön egy olyan hitel, melyet az ügyfél szabadon elkölthet, nincsenek kötöttségek, és a hitelnek nincs ingatlan fedezete sem. Ebben az esetben a személyi kölcsönt igénylő személy a jövedelmét mutatja fel, viszont amennyiben nincs kifizetve a hitel, a banknak jogában áll levonni a fizetésből. Egy átlagos futamidő körülbelül 12-84 hónap. Weboldalunkon, a hitelnekem.hu-n találhat magának megfelelő személyi kölcsönt.

Személyi kölcsön elérhető a hitelnekem.hu weboldalon, ahol mindenki megkeresheti magának, hogy melyik a számára legmegfelelőbb hitelajánlat. Weboldalunkon a személyi kölcsön az egyik legkedveltebb hitelforma, ezt nézegetik a legtöbben, amikor ide látogatnak. A személyi kölcsönhöz tehát nem tartozik ingatlanfedezet, viszont megtörténhet, hogy kezest kell bevonni a dologba. A személyi kölcsönnek az az egyetlen hátránya, hogy a jövedelmünk szabja a korlátokat, hiszen kevesebb pénz vehető így fel, mint például egy jelzálog hitel során. A személyi kölcsön adósságrendezési hitelként például teljesen megfelelő lehet.

Azt a személyt, aki a hiteligényt benyújtja a bank felé, kölcsönigénylőnek nevezzük, majd miután megkapta a hitelt adóstársnak vagy adósnak. Amennyiben többet szeretne megtudni a személyi kölcsönről, vagy a hitelek más fajtájáról, mindenképp látogassa fel weboldalunkat a hitelnekem.hu-t, a bal oldali fehér menüpontok pedig segítenek önnek abban, hogy megtalálja a legmegfelelőbb hitelt. Ha ön BAR listás, akkor sincs minden veszve, bár nem minden esetben, de megtörténhet, hogy ön is talál magának hitelt. Ezek a megoldások persze nem egyszerűek, de mindig van remény. Ha tehát ön személyi kölcsönre vágyik, de nem tudja melyik bankhoz forduljon, weboldalunk segít megtalálni önnek a helyes irányt.