Futárszolgálat háztól házig szállítással!

Az MXP futárszolgálat célja, hogy a leendő, illetve már meglévő ügyfeleink mindig minden körülmények között számíthassanak szolgáltatásainkra. Nálunk alapszolgáltatás a küldött csomagok villámgyors felvétele, valamint annak az időben történő kézbesítése. Cégünk akár bonyolultabb csomagküldési folyamatokat is képes hatékony megoldani, tehát érdemes önnek is hozzánk fordulnia.

Az MXP futárszolgálat alapszolgáltatásai közé tartozik a háztól házig szállítás országunk bármely területén, az egy munkanapos kézbesítés, az ügyfélszolgálat, az értékgarancia, sikertelen kézbesítés esetén másodszori, illetve harmadszori kézbesítés, az utánvét kifizetése a kézbesítés utáni napon, ingyenes fuvarlevél kitöltő program, illetve a küldemények vonalkódjainak segítségével nyomon-követés. A csomagokat egy előre meghatározott helyen és időben veszi fel a futár, majd a következő napon az MXP futárszolgálat már el is küldi a csomagot a kézbesítési címre. Amennyiben Budapest területére küldene valamit, olcsóban megúszhatja, hiszen a gyűjtőszállítás által alacsonyabb áron történik meg a kiszállítás.

Egy küldemény tömege maximum 40kg lehet, a hossza pedig mindössze 140 cm, így ha túlsúlyos, illetve nagyobb méretű csomagot szeretne feladni, az plusz költségekkel járhat majd. Futárszolgálatunk minden nap 8-18 óra között vállal csomagszállítást, viszont az expressz csomagszállítás során ezen felüli időpontokban is szállíthatunk igény szerint. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk, erre van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 3366029 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@mixpakk.hu e-mail címre. Ha a továbbiakban is az MXP futárszolgálatról szeretne olvasni, akkor érdemes rákattintani a mixpakk.hu weboldalra.