Számolja Ön is pénzszámláló gép segítségével a pénzt!

A készpénz számlálás manuálisan is megvalósítható, azonban több szempontból sem praktikus. A fárasztó munkanapot követően az ember túl akar esni a számoláson és minél hamarabb végezni akar. Ennek következtében nagyobb esély van a hibázásra, ráadásul jóval körülményesebb, mintha a számolást egy pénzszámláló gép végezné.

Pénzszámláló gép számos helyen rendkívül hasznos. Különösen azokon a területeken, ahol napi szinten komoly készpénzforgalom bonyolódik. A pénzszámláló gépeknek többféle típusa van. Vannak olyan típusok, melyek pusztán megszámolják a darabszámot, illetve olyan modellek is, melyek a pénz számláláson túl, a behelyezett bankjegyek valódiságát is vizsgálják. Utóbbiak közé tartozik az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló, amely a népszerű típusok közé tartozik. Ennek oka, hogy rendkívül megbízható és igazán egyszerű használni. A gép kétféle vizsgálati módszerrel van felszerelve, így nagy pontossággal tudja megállapítani, hogy a behelyezett bankjegy hamis vagy valódi. A magyar forintok esetében, azonban érdemes tudni, hogy nem rendelkeznek mágneses biztonsági elemekkel, így a mágneses vizsgálatimódszert ki kell kapcsolni. Ez könnyen kivitelezhető az MG gomb megnyomásával.

Ha nagy mennyiségű készpénz megszámlálására van szükség, akkor jobb beszerezni egy pénzszámláló gépet. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló minden igénynek megfelel. A gép a szakadt bankjegyeket is képes érzékelni. Igazán gyorsan dolgozik, hiszen egy perc alatt ezer bankjegy megszámlálására képes. Kezelői és ügyfél kijelzővel egyaránt fel van szerelve, így két oldalról is figyelemmel lehet követni a bankjegy számlálás folyamatát. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor érdemes ellátogatni a penztargepuzlet.hu webáruházba!