A legjobb csillagtérkép poszter online

Az emberiség történelme során és számos különböző kultúrában neveket és mitikus történeteket rendeltek az éjszakai égbolt csillagmintázataihoz, és így létrejöttek az általunk ismert csillagképek. A csillagtérképen vonalakkal összekapcsolt csillagcsoportok ábrázolják őket.

Csillagtérkép poszter rendelhető a csillagokalatt.hu weboldalon, tehát nem kell messzire, ha különleges ajándékot keres szeretteinek, mindenképpen nézzen be hozzánk és mindent megtalál ezekről. A csillagtérkép elkészítése után a csapatunk egyik tervezője grafikus alkalmazásokkal (Photoshop és Adobe Illustrator) dolgozza fel a tervet, hogy életet adjon a kiválasztott terméknek. Bár egyes termékek művészibbek, a térkép pontossága és a látható csillagok száma változatlan marad. Az árat az adott modell elkészítésének nehézsége befolyásolja. Hogyan készül a csillagtérkép? A csillagtérkép egy olyan alkalmazás segítségével jön létre, amely lekérdezi a GAIA küldetésadatbázist a parancsban megadott információk alapján. Ezt követően egy tapasztalt tervező manuálisan testreszabja a terméket. Ez miért fontos? Amellett, hogy a szövegben előforduló esetleges hibákat kijavítjuk (vagy telefonon jelezzük), a személyre szabott szöveget diakritikus jelölésekkel látjuk el, és az üzenet betűtípusát, méretét, térközét és elhelyezkedését is tökéletesen pozícionáljuk.

Ha az üzenete idegen nyelvű, akkor ügyelünk arra, hogy minden karakter helyesen legyen ábrázolva. Speciális testreszabási kérések esetén pedig közvetlen kommunikáció lehetséges a tervezővel, aki lebonyolítja a megrendelést, hogy a termék pontosan olyan legyen, amilyet Ön szeretne. Ehhez a modellhez azt javasoljuk, hogy a csillagképeket névvel együtt válassza ki. Bővebb leírásért és csillagtérkép rendelésért látogasson el bátran a csillagokalatt.hu weboldalra.