Security essen 2018 Exhibition kiváló alkalmat nyújtott az új termékek bemutatásra

A folyamatos fejlesztéseknek és gyártásnak köszönhetően, évről évre magasabb színvonalat képviselünk, mellyel a világon több, mint 30 országban vagyunk jelen.

Security essen 2018 Exhibition mindig megfelelő helyszín a legújabb fejlesztések bemutatására. Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni a T.E.L.L. cégcsoport legújabb innovációiról, akkor keressen fel bennünket a tell.hu oldalára kattintva, ahol minden bővebb információt megtudhat és azt is megtekintheti, hogy hol lesz a következő bemutatónk. A T.E.L.L. cégcsoport fő tevékenysége továbbra is fejlesztés és a gyártás maradt, melynek keretein belül a mobilkommunikáció és az IP technológián alapuló termékek megvalósítása zajlik. A legyártott termékek értékesítésével és piacra juttatása és belföldi értékesítő csapat által zajlik, amely nem mást, mint a T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. A vállalatunk rendelkezik még egy másik alappillérrel is, melynek kereteink belül egy komplex flottamenedzsment szolgáltatást nyújt. Immáron közel 2500 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás számára.

A T.E.L.L. által gyártott eszközök számtalan területen belül megjelenek, magán és vállalati szférában egyaránt. A partnereink részére olyan rendszereket kínálunk, melyek lehetővé teszik az igények tág határának a kiszolgálását,  legyen szó egy akár vagy több telephely felügyeletéről, vagy akár országrészenként lefedő komplex távfelügyeleti szolgáltatásról. A termékkínálatunk kiterjed a végponti eszközöktől egészen a fogadó szoftverekig. Minden bővebb információt megtalál a tell.hu oldalára kattintva. További elérhetőségeink a +36 30 185 90 92, +36 1 533 3120-as telefonszámokon.