Kijutós játék kedvezményes áron

A kijutós játékok rendkívül izgalmasak, hiszen a csapatoknak  60 perce lesz arra, hogy kijussanak a szobából, amihez csak a fejét és a logikáját kell majd használnia. Az exittheroom.hu weboldalon több szabadulószobát is talál majd, amelyek érdekes feladatokkal várnak mindenkit.

Kijutós játék az exittheroom.hu weboldalon érhető el méghozzá igen jó áron, tehát nézzen be weboldalunkra, ha ön is ki szeretné próbálni valamelyik szabadulószobánkat, ahol önnek kell majd megírni a forgatókönyvet, Ha szeretné használni logikáját és kombinációs készségét miközben egy aktív tevékenységen vesz részt barátaival, kollégáival, akkor nem kell messzire mennie. Nálunk öt különböző szabadulószoba között válogathat, ott van a Madness, a Zombie, a Mind Boggling, a Prison, valamint a Bomb, amelyek mind izgalmas rejtélyekkel várnak mindenkit. A szobákba többen is jelentkezhetnek és így egy igazi csapatépítőn vehet majd részt családjával, barátaival.

Madness – a szabadulószobák egyik kiválósága

Ha bővebb leírást szeretne olvasni a Madness szabadulószobáról, akkor mindenképpen keresse fel az exittheroom.hu weboldalt, ahol többet tudhat majd meg a többi szabadulószobáról is, valamint megtekintheti majd az árakat és videókat is nézhet majd minden szobáról. A Madness szabadulószoba keretein belül egy őrölt professzort kell legyőzni, aki pszichiátriai kutatásokat végez, amelyek állítása szerint teljesen ártalmatlanok, de ez persze hazugság. A kutatásai végeztével még egyetlen „önkéntes” sem tért vissza élve, ez pedig semmi jóval nem kecsegtet. A szabadulószobában az lesz a csapat célja, hogy a játékosok beépüljenek az önkéntesek közé és kiderítsék, hogy mit is tervez valójában a professzor. A szabadulószobában a játékosok 60 percet kapnak arra, hogy kijussanak a szobából és megakadályozzák a professzort célja elérésében.