Salesjob.hu – Értékesítők akár 10 nap alatt

A salesjob céget azért hoztuk létre, hogy minél előbb megtalálhassuk a legmegbízhatóbb értékesítőket és marketinges szakembereket, hogy így segíteni tudjunk más cégeken megtalálni a megfelelő embert. Több mint 10 éve foglalkozunk értékesítők toborzásával, ez alatt a 10 év alatt pedig számtalan cégnek segítettünk már munkaerővel. További részleteket a salesjob.hu-n olvashat.

A http://salesjob.hu weboldalon tehát magas szintű értékesítő toborzás folyik. Mi már több éve azzal foglalkozunk, hogy megtaláljuk más cégeknek a tökéletes marketinges szakembert illetve értékesítőt, és ez alatt a 10 év alatt már több mint 1700 projektet vittünk véghez sikeresen. A tökéletes munkaerőt szituációs gyakorlatok alapján választjuk ki, ezen gyakorlatok során kiderül, hogy melyik az a munkaerő, amelyik rátermett, és amely megfelelő lehet az adott cég számára. Amennyiben tehát ön is sürgősen keres munkaerőt, mindenképpen érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, mi megbeszéljük önnel az igényeit, és elkezdjük toborozni önnek a munkaerőket.

Ha nagyon gyorsan szeretne új munkaerőhöz jutni, erre is van lehetőség, hiszen mi képesek vagyunk akár 10 nap alatt is megtalálni az önnek megfelelő értékesítőt vagy marketinges szakembert. Minden értékesítőre 2 éves garanciát vállalunk, de erre általában nincs szükség, mert már a felmérésen rájövünk, hogy melyik értékesítő a legjobb, és csak akkor küldjük el az adott céghez, ha igazán megbízható és hatékony. Ha többet szeretne erről megtudni, vagy ha ön is munkaerőt keres, mindenképpen keresse fel weboldalunkat a salesjob.hu-t. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk, ez is lehetséges, csak forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@salesjob.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 1 211 2161 telefonszámot is.