Akkumulátor csere Szegeden!

Ha helyben vásárol akkumulátort, a szegedi Bosch Car Servicenél, akkor ingyenesen beszereljük önnek, akár fél óra alatt. Ezt az időt, ami alatt szakembereink az akkumulátort cserélik, eltöltheti az autószerviz kávézójában, ahol internet hozzáférés is van, illetve vásárolhat autóápolási cikkeket is méghozzá kedvező áron.

A gépkocsi akkumulátor csere akkor esedékes, amikor az indítómotor gyengén forog, és néhány napos egy helyben állás után nem indul el az autó. Az autó akkumulátora ellátja árammal a teljes elektromos hálózatot, ha ennek a töltése kevesebb, mint 35%, akkor nem indul be az autó. A savas autó akkumulátorai körülbelül 5 évet bírnak ki, kevesebbet csak akkor, ha a szabadban parkolunk az autóval. A hideg téli idő képes megviselni az autó akkumulátorát, ezért mindenképpen érdemes télen is megnézetni és szervizbe vinni. Amint elhozza autóját a Bosch Car Servicehez, mi mérőműszerekkel ellenőrizzük majd az állapotát, és meg tudjuk állapítani azt is, hogy mikor esedékes az akkumulátor cseréje.

A zselés autó akkumulátorok több időt vesznek igénybe, viszont ezek drágábbak és speciális költekezéseket igényelnek, ami nem biztos hogy megéri, még akkor sem ha csak ritkán kell őket cserélni. Amennyiben többet szeretne megtudni az akkumulátorok cseréjéről, az akkumulátor márkákról, illetve autószervizünkről, akkor bátran keresse fel weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t, ahol olvashat bővebb leírást. Ha kérdéseket szeretne feltenni alkatrészeinkről vagy szolgáltatásainkról, érdemes lehet felvenni velünk a kapcsolatot a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, illetve tárcsázza a +36 62 554 013 telefonszámot és barátságos ügyfélszolgálatunk minden kedves érdeklődőnk rendelkezésére áll, és készségesen válaszolnak majd minden kérdésre.