Rtl klub műsorainak teljes részlete

A Glades egy krimi-dráma televíziós sorozat, amelyet Clifton Campbell készített, és amely négy évadon keresztül került bemutatásra az A&E csatornán, 2010. július 11-től 2013. augusztus 26-ig. Manapság az Rtl klub csatornán tekintheti meg ezt az érdekes sorozatot.

Rtl klub műsor megtalálható online a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtalál az rtl műsoraival kapcsolatban. A Glades cjmű sorozatban Matt Passmore szerepelt Jim Longworthként, a chicagói rendőrség nyomozójaként, aki állami floridai nyomozóvá válik egy floridai Everglades közösségben. Elhagyja a chicagói Rendőrkapitányságot, miután kapitánya fenéken lőtte, mert azt hitte, hogy Jimmel csalja meg a felesége. Floridában telepedik le és szerinte könnyű élete lesz. Longworth azonban hamarosan rájön, hogy új szülővárosa összetettebb, mint amit a szem lát. Az A&E a negyedik évadzáró után lemondta a sorozatot, és gyakorlatilag egy hatalmas csavar kellő közepén fejezte be a sorozatot.

Matt Passmore, mint Jim Longworth, egy chicagói gyilkossági nyomozó, aki elhagyja a várost. A chicagói PD-től kapott kifizetést felhasználva Longworth keresi az egyszerű életet, és a floridai Palm Glade (kitalált) üdülővárosba költözik, csatlakozik az FDLE helyi irodájához, remélve, hogy a környék segít ellazulni. Longworth meglepődött a floridai délnyugati részén tapasztalt magas gyilkossági arány miatt, ami munkáját talán stresszesebbé teszi, mint Chicagóban. Idegesítő önbizalma, száraz szellemessége és öncélú humora szinte mindenkit megérint körülötte. Mindazonáltal nagyon intelligens és sok gyilkosságot old meg, így értékes kiegészítője az FDLE-nek. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról, vagy a kezdési időpontokról tudna meg többet, nézzen be a musor.tv-re.