Proktológia magas szaktudással rendelkező orvosok által

Ez a szakkifejezés sokak számára ismeretlen lehet, de ez nem fed mást, mint a végbél betegségeinek a vizsgálatát, illetve azok kezelését és orvoslását.

Proktológia Budapest belvárosában a legjobb szakemberek által. Amennyiben bármilyen panasszal rendelkezik, de nem szeretne egésznapok orvosi rendelőkben tölteni, akkor keressen fel bennünket, hiszen nálunk előre egyeztetett időpont alapján érkeznek a páciensek, így elkerülve a hosszas várakozási időt. Ezen területen belül vizsgálják az aranyerességet, a végbél környezetének gyulladásos folyamatait, a jó és rossz indulatú daganatokat, a béltraktus alsó szakaszának és a végbélnek a különféle elváltozásait, illetve a sok kellemetlenséget okozó berepedéstől, az alattomos, panaszmentesen kialakuló végbélrák kialakulásának a kérdésig és még sok más egyéb megbetegedést. A proktológia a végbél betegségeivel foglalkozó orvostudomány, és az itt kialakuló megbetegedések specialistája. A Centrumunkban magas szakképesítéssel rendelkező orvosokkal várjuk a pácienseinket, ahol már a vizsgálatokat a legkorszerűbb technikákkal végezzünk, így az otthoni beöntés és hashajtás már nem szükséges. Sőt ezek már egyes esetekben akár károsak is lehetnek.

A rendelés mindig előre egyeztetett időpontok alapján történik, így a páciensek nem kell, hogy hosszas várakozással töltsék a napjukat. Általában egy betegre 15 percet fordítunk, melyet ha szükséges, akkor meghosszabbítunk. A betegeink felé az szokott lenni a kérésünk, hogy a vizsgálat napján lehetőleg legyen egy székletürítés, és a páciens alaposan tisztálkodjon meg. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor minden további információt megtalál a belvarosiorvosicentrum.hu oldalára kattintva.