Progeszteron szint növelés barátcserje készítményekkel

A progeszteron és az ösztrogén a női szervezetben található nemi hormonok, és fontos szerepet játszanak a menstruációs ciklusnál, a teherbeesésnél, valamint a várandóság során. Ezek a hormonok szülést követően ösztönzik az anyatej termelődését is. Kevesen tudják, hogy a női egészségét nagyban befolyásolja az alacsony progeszteron szint.

Progeszteron szint növelés barátcserje készítményekkel a leghatásosabb, mivel befolyásolja a menstruációs ciklus helytelen működését, enyhíti a menopauza és a PMS szindróma kellemetlen tüneteit. A barátcserje vagy vitex agnus castus természetes gyógynövény fogyasztása ajánlott azok számára is, akik szeretnék, hogy a hormonháztartásuk megfelelően működjön. A termék fogyasztása azoknak is ajánlott, akik rendszeresen fejfájás és migrén okozta panaszok miatt szenvednek. A jótékony hatású Zafír Barátcserje kapszula antioxidáns hatású flavonoidokat, zsírsavakat, növényi szteroidokat, alkaloidokat, illóolajokat, iridoid glikozidokat, valamint terpenoidokat tartalmaz.

Látogasson el a www.baratcserje.com weboldalra, hogy minden hasznos és fontos információt megtudhasson a barátcserje gyógynövényről. A weboldalról könnyen és egyszerűen megvásárolható a barátcserje kapszula, porított, valamint tinktúraszerű formában. Ha kérdései merültek fel a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatban, akkor az oldalon található elérhetőségen keresztül vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal. Ne feledje, hogy a progeszteron szint növelése által megelőzhető, hogy a későbbiekben a PMS vagy a klimax kellemetlen és fájdalmas tünetei jelentkezzenek. A hormonrendszer megfelelő működése érdekébe évente 3-4 alkalommal ajánlott megismételni a barátcserje kúrát.