Profi Steampod vásárlása online!

Azonnal alakítsa át haját a szabadalmaztatott gőztechnológiával: 2x simább és gyorsabb hatás, ugyanakkor -91%-os károsodás hajformázás közben: mindezt megkaphatja a L’Oreal Steampod által. Hosszan tartó frizurák, természetes áramlás és puhább haj lesz az eredmény, bármilyen hajtípusa is legyen. Készítsen el bármilyen megjelenést, amilyet csak akar! Tetszett a SteamPod 2.0 hajvasaló? Imádni fogja a SteamPod 3.0-át is.

Profi steampod hajvasaló várja a szepsegcikk.hu weboldalon, ezért nem kel messzire mennie, ha szuper hajformázót keres. A L’Oreal Professionnel Paris SteamPod egy professzionális vasaló és hajformázó, amely a gőz erejét használja, hogy azonnal átalakítsa a haját, a tökéletesen egyenestől a természetes hullámokig. Soha nem volt még ilyen egyszerű a hullámok formálása a SteamPoddal, köszönhetően az új forgatható vezetéknek. Mindig válassza szét és fésülje meg a haját. A természetes hullámokhoz helyezzen egy vékony tincset a lemezek közepére, és tekerje körbe a szerszámot rajta. Ezután forgassa el a szerszámot miközben lassan csúszik lefelé. Ha már az előző generációk (Steampod 2.0 és Steampod 3.0) rajongója volt, ne hagyja ki a legújabb L’oreal Professionnel Steampod 4-et. Figyelemmel kísértük a megjelenését, hogy felfedjük azokat a funkciókat, amelyek előnyössé teszik. Ez kötelező darab mindenkinek, aki szereti a selymes egyenes hajat vagy a legfényesebb hollywoodi kifutókhoz méltó hullámokat.

Az évek során elődei olyan pozíciót hódítottak meg, amelyet egyetlen más márka sem tudott elfoglalni. A Steampod 2 megjelenése óta a L’oreal hozzászoktatott minket a gyorsabb és kevésbé káros hajvasalókhoz. Törésmentes és fényes megjelenésű. Be kell vallanunk, hogy a híres Steampod 3.0-ra is felfigyeltünk. Amennyiben többet tudna meg ezekről az eszközökről, nézzen be a szepsegcikk.hu weboldalra.