Profi autómentés a budapesti Kocsigurunál

Az életünk során adódhatnak olyan helyzetek, amikor valami miatt lerobban az autó és muszáj elszállítani. Hogyha abba a helyzetbe kerülünk, hogy el kell vontatni az autót, akkor mindenképp olyan helyre kell telefonálni, ahol tudjuk, hogy gyorsan és biztonságosan elszállítják az autót.

Profi autómentés a budapesti Kocsigurunál. A Kocsiguru Kft. már több éve működik sikeresen és a központja Budapesten van. A város több pontjáról is tudnak autómentőt indítani Önhöz, így mindig az Önhöz legközelebb eső autómentő indul a segítségére. A vidéki autómentés vagy autószállítás sem jelent gondot, hiszen ilyen esetekben a Kocsiguru, más vidéki partnercégek segítségét kéri, hogy a beavatkozás hatékony és gyors legyen. Külföldön és belföldön egyaránt fel lehet keresni a Kocsigurut, és NON-STOP lehet őket hívni a hét minden napján, mivel az autómentő diszpécserszolgálat folyamatosan rendelkezésre áll. Az itt dolgozó sofőrök kiváló szakmai tapasztalattal rendelkeznek és megbízhatóak. A diszpécserek folyamatosan kapcsolatban állnak a sofőrökkel és így a megrendelés leadásához képest a sofőrök akár már öt percen belül elhagyják a bázist.

Az itt dolgozó szakemberek amellett hogy értenek az autókhoz, a karambolos, balesetes gépjármű sérültjeihez is megértéssel fordulnak. A baleset által okozott stressz és trauma alatt állóknak segítenek kicsit megnyugodni és átgondolni a helyzetet, a történteket. Segítenek az ügyintézésben is, mivel ilyen helyzetekben gyakran előfordul, hogy el kell venni otthonról egy papírt. Az itt dolgozó sofőrök már tizenöt éve dolgoznak a szakmában, ezért nagyon sok mindent láttak és tapasztaltak már. Gyorsak, pontosak, megbízhatóak és kiválóan végzik munkájukat. Hogyha autómentésre, autószállításra van szüksége akkor hívja a +36 70 606 5535-ös telefonszámot. Ha más információkat szeretne megtudni, akkor hívja az irodaszámot, +36 70 606 4250, vagy írjon emailt az info@kocsiguru.hu e-mail címre.