Professzionális hajfestékek vásárlása kedvező áron

Ha valaha is váratlan hajszíne volt, tudja, hogy nem minden kezelés egyenlő. Tehát honnan tudja, hogy mikor kell festeni a haját és mivel? Nézzen be weboldalunkra és tudjon meg mindent erről.

Professzionális hajfestékek várják a probeauty.hu weboldalon, tehát ha önnek sem mindegy, hogy milyen festéket használ, akkor nézzen be hozzánk még ma és válogasson jobbnál jobb professzionális festékeink közül. A professzionális festékek kiterjedt összetétellel rendelkeznek, és vizsgálják is ezt az összetételt a használat előtt. A hajfestés kémiai reakciók összetett sora. Egy adott színhatás biztonságos és hatékony elérése megköveteli a színösszetevők ismeretét és az ügyfél haj típusának alapos vizsgálatát. Ha ugyanazt a színképletet alkalmazza két ügyfél hajára, két nagyon eltérő hajszín eredményt kaphat. A legtöbb ügyfél olyan hajjal érkezik, amelyet korábban otthon, dobozos festékkel vagy szalonban színeztek. Van, aki képes vagyok megnézni a hajat – porozitását, őszhaj százalékát, textúráját, kémiai feldolgozását stb. – és személyre szabni az oldat erősségét és az alkalmazás elhelyezését, hogy elérje a kívánt eredményt.

Van, aki maga keveri össze a színoldatokat olyan erősséggel, amelyet az ügyfél hajának megfelelően határozott meg. 3 százalékos erősségű formulát választhatnak annak, aki még soha nem festette a haját, de lehet, hogy 9 százalékot kell választani egy másik személynek, aki erősebb feldolgozást igényel. A dobozos festék hajszíne viszont egy univerzális megoldás, és jellemzően 6-9 százalékos erősségű összetételű-amellett, hogy magas ammóniatartalmat tartalmaz. A kombináció túl erős lehet bizonyos típusú vékony, sérült vagy porózus hajhoz. Amennyiben kipróbálná profi hajfestékeinket, nézzen be a probeauty.hu weboldalra.