Beltéri és kültéri játékok kedvezményes áron

A babával való játék mulatságnak és játéknak tűnhet – csörgő csörgés, csikorgó plüssállatok, és csak nézzük, ahogy gyermekeink megpróbálják pufók kezeikkel a labda gurítását. A játékok gyakran az eszközök a munka elvégzéséhez az ő világukban, ezért fontosak mind a beltéri mind a kültéri játékok.

Beltéri és kültéri játékok várják önt is a jatek-webaruhaz.hu weboldalra látogatva, ezért itt a helye nálunk ha ön is régóta szeretne már beszerezni a gyermekének minőségi játékokat. A játékok segítik gyermekét abban, hogy megtanulja elsajátítani a motoros készségeket, és kitalálja, hogyan működik a világ. Például, amikor játékgyűrűket rak egymásra, a baba vizsgálja az alakjukat és azt, hogy mi történik, amikor eldobják őket. Fejleszti a kéz-szem koordinációt, valamint megtanulja felismerni a mintákat és színeket, a dolgok hasonlóságát és különbözőségét, valamint olyan térbeli fogalmakat, mint a „fel” és „le”. A játék legfontosabb összetevője azonban nem játék, hanem ön. A baba szereti a figyelmet, és a játék így kötődik önhöz és más gondozókhoz. Íme, mit fog még tanulni kedvenc játékaiból és tevékenységeiből – és hogyan kapja meg ezeket a fontos tanulságokat. A klasszikus első játék, egy csörgő, felkelti a baba figyelmét, amikor megrázzák.

Amit a babák tanulnak: A természetes kíváncsisággal született csecsemők érzékszerveiken keresztül gyűjtenek információkat a világról. Minél többet tud egy adott játékról, annál kifizetődőbb és vonzóbb. A baba láthatja a csörgő élénk színeit, érezheti annak sima vagy gömbölyű textúráját, hallhatja csörgő hangját, és szájba veheti. A csörgés az ok-okozati összefüggésekre is tanít – ha a baba megrázza, a játék hangot ad – és izgalomba hozza, hogy rájön, hogy meg tudja valósítani a dolgokat. Amennyiben kültéri és beltéri játékokra lenne szüksége nézzen be a jatek-webaruhaz.hu-ra.