Ózonos fertőtlenítéssel a kellemetlen szagok ellen!

Sajnos otthonában nincs menekülés a szag és allergén elől. Ezeket nedvesség, penész, pollen, háziállatok, füst okozhatja – a lista folytatódik! Több ezer baktérium okozza a szagokat, és a nedvesség rontja a helyzetet, ráadásul penész keletkezik, amelyek a háztulajdonosok károsodását okozhatják.

A kellemetlen szagok ellen próbálja ki az ózonos fertőtlenítést, nézzen be az ozonbiztos.hu weboldalra és tudjon meg erről mindent még ma. Ezreket fizethet azért, hogy szakembereket alkalmazzon ezeknek a szagoknak a eltávolítására, de az otthoni szagok ellenőrzésének egyik leggyakoribb megoldása az ózonképződés. Ezek az illateltávolító gépek veszélyesek lehetnek, ha nem megfelelően használják őket, de érdemes kipróbálni. Az ózonképző gépek képesek tisztítani a levegőt a baktériumokat okozó szagok és allergének eltávolításával. Távolítsa el az otthoni szagokat az ózongenerátor gépeivel, hiszen a megfelelő információkkal és oktatással egészségesebb, tisztább környezetet teremthet Önnek és családjának. A nemzetközileg ismert cégek évek óta használják ezeket a gépeket, hogy eltávolítsák a háziállatok szagát, a penészgombát és a penészt, a tüzet és a füst szagát a sérült otthonokból és még sok mást. Most ez a technológia az Ön rendelkezésére áll, drága csereszűrők és gépek nélkül, amelyek illeszkednek az Ön lakóterének méretéhez.

Sokan hallottunk a Föld légkörében erodáló „ózonrétegről”. Igaz, ez a réteg szükséges ahhoz, hogy megvédje a földet és lakóit a nap káros ultraibolya sugárzásától. Az ózon biocid, amelyet a Környezetvédelmi Ügynökség úgy határoz meg, mint „kémiai anyag vagy mikroorganizmus, amelynek célja, hogy kémiai vagy biológiai eszközökkel megsemmisítsen, elrettentsen, ártalmatlanná tegyen, vagy ellenőrző hatást gyakoroljon minden káros szervezetre”, az ózongenerátorok pontosan azt teszik, amit a nevük mond – ózont termelnek. Amennyiben többet tudna meg nézzen be az ozonbiztos.hu-ra.