Egy szép karácsonyi ágyneműhuzat fokozza a meghitt ünnepi hangulatot

Karácsony előtt szeretjük feldíszíteni otthonunkat, környezetünket. Ki csak szolidan, ki pedig a lakás minden szegletét karácsonyi dekorációval borítja be.

A karácsonyi ágyneműhuzat mindkét típusba belefér. A hálószobát karácsonykor lehet, hogy jobban elhanyagoljuk. Inkább a nappali, a konyha, az előszoba, a terasz, erkély kap nagyobb figyelmet. Azonban egy szép, minőségi, pihe-puha pamut karácsonyi ágyneműhuzat vásárlásával hidd el, minden este elvarázsolt, kedves hangulatba kerülsz.

A karácsonyi készülődés nem csak a hölgyek mániája. Sokszor a fiúk is ugyanúgy várják, hogy elővegyük a „karácsonyi díszek” ládikát, amiben rengeteg színes, fényes karácsonyi dísz várja, hogy újra felkerülhessenek az ablakra, az ablakpárkányra, a lépcsőkorlátra és a polcokra.

A karácsonyi ágyneműhuzat azonban nem csak látványával lesz az otthonod kedvence ezekben az ünnepi hetekben. Miért? Mert nem csak gyönyörű, kedves hangulatot teremt, hanem minden este álomba is ringat. A minőségi karácsonyi pamut ágynemű gyermekek, felnőttek hálószobájában is fontos része lesz a meghitt ünnepeknek.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

Kaphatóak 3 részes, 6 részes és 7 részes garnitúrában is, így nincs kifogás, ha csak dupla, vagy egyszemélyes paplanhuzattal takarózol. Karácsonyi ágyneműhuzat minden paplanhuzatra vásárolható. 140 x 200 cm és 200 x 220 cm-es paplanokra is.

Melyik a legszebb karácsonyi ágyneműhuzat?

A piros és fehér színek tipikus karácsonyi színek. A fehér a hóesést idézi, a piros pedig a szeretet és a melegség szimbóluma. Egy gyönyörű, piros-fehér karácsonyi ágyneműhuzat láttán minden gond megszűnik létezni, s helyette csak a szép gyerekkori karácsonyi emlékek és a családi békés idill költözik be otthonunkba.

Hagyományos karácsonyi motívumok a rénszarvas, a hógömbök, a magyal ágak, az angyalkák, a szaloncukor, a mézeskalács formák, a hóember, a karácsonyfa, az adventi gyertya, stb. Ezek a minták mind megtalálhatóak a legszebb karácsonyi ágyneműhuzatokon.