OSB lap kiszállítás országosan, Akciós OSB lap a Panmnafa – fa és fűrészáru telepein

Irányított szálirányyal rendelkező farostlemezek (oriented standard board) azaz OSB lap az egyik legelterjedtebb építőanyag az Amerikai Egyesült Államokban és már Eourópában is. Kiválósága könnyű alakíthatósága és csavarozhatóságában rejlik.

A könnyűépítésű szerkezetek legfőbb eleme, melynek köszönhetőek hihetetlenül rövid időn belül elkészülhet a megálmodott könnyűszerkezetű ház, csarnok vagy hotel. Éppen ezért az egyik legnépszerűbb építőanyag, melyet most akciósan vásárolhat meg a Panmanfa Kft. fatelepein országszerte. Legyen szó kis mennyiségű vagy nagy mennyiségű OSB lap vásárlásról akár online megteheti az otthon kényelmében. Nincs más dolga mint beírni a www.panmanfa.hu webcímet és máris kiválaszthatja árajánlat kérő menüpontunkat. Írja be mennyi OSB lapra van szüksége és ügyfélszolgálatunk még aznap összeszámolja a végösszeget kiszállítással együtt. A kiszállítás akciós nagy mennyiség vásárlása esetén, valamint fatelepink környező településeire rendel ODB táblákat. Ezek a következők, melyekből rendelhet OSB lapokat: Budapest 10-23 kerületig, valamint Pest megye, Pécel, Üllő, Maglód, Vecsés , Monor, Gyömrő és környékük, Diósd, Érd valamint Debrecen, Kunszentmárton, Szarvas, Öcsöd, Cserkeszőlő és Tiszakécske és környező települések. Fatelepeink: Pécel fatelep, Budapest fatelep, Maglód Fatelep, Debrecen panmanfa skandináv fatelep, Kunszentmárton fatelep, Balaton fatelep.

OSB lap akció AKCIÓ! A Panmanfa fatelepen most többféle méretben, kedvező áron kapható OSB tábla. Igény esetén kérhet kiszállítást!

Vastagság Eredeti ár AKCIÓS ár / lap
OSB lap 6 mm 3350 Ft 2990 Ft
OSB lap 8 mm 3790 Ft 3490 Ft
OSB lap 10 mm 4290 Ft 3990 Ft
OSB lap 12 mm 4890 Ft 4590 Ft
OSB lap 15 mm 5790 Ft 5690 Ft
OSB lap 18 mm 6990 Ft 6690 Ft
OSB lap 22 mm 8590 Ft 8240 Ft
OSB lap 25 mm 10950 Ft 10800 Ft

Látogasson a www.panmanfa.hu weboldalra vagy fatelepeink egyikére és kérjen ajánlatot OSb lapra és kiszállítására. Igény esetén könnyűszerkezetes épületek csarnok építés kivitelezését vállaljuk saját építőanyagainkból.