11. kerület műkörmös a csodás kézfejért

A kéz ápoltsága elengedhetetlenül fontos a mai világban, hisz hiába kifogástalan a megjelenésünk, ha közben lerágott körmökkel vagy lepattogzó körömlakkal jelenünk meg. Első benyomás márpedig csak egyszer van.

11. kerület műkörmös – az ellenállhatatlan ujjakért! A hölgyek egy része szívesen jár manikűröshöz, ugyanis nem csak a körmeiket varázsolják csodaszéppé, de legtöbbször a manikűrössel bizalmi légkör alakul ki. A műköröm ma már egyáltalán nem a plázacicák ismérve, hisz bárkinek lehet, aki szeretne. Ráadásul műköröm alatt nem csak a több centiméter hosszú, hegyes, rózsaszín körmöket értjük, hiszen vannak sokkal szolidabb darabok is. Mindenkinek lehetősége van kiválasztani a leginkább hozzá illő darabot. Tévhit, hogy a műkörömért borsos árat kellene fizetni, ugyanis pár ezer forintért már felhelyezik az Ön számára, méghozzá hozzáértő műkörmös, nem pedig egy kezdő. A szakértő számos jótanáccsal el tudja látni, ráadásul a tévhitek kapcsán is el tudja mondani mi a valóság.

Rengeteg vendég kér francia manikűr látszatú műkörmöt, hisz nem csak trendi, de egyben divatos viselet is. Ugyanakkor vannak, akik ezt a mintát nem találják elég izgalmasnak és valami élénkebb vagy érdekesebb műkörmöt szeretnének. Műkörmök terén hatalmas a választék, így kiválaszthatja a leginkább Önhöz illő formájú és színű darabot, de akár időről-időre váltogathatja is ezeket. A műköröm azoknak is tökéletes választás, akiknek állandóan letöredezik vagy betörik a körme. Ha műkörömre vágyik, hogy kecsesnek tűnjön és igényes legyen a kézfeje, akkor bátran ajánljuk Önnek a Kati Szalont, ahol kellemes környezetben szépülhetnek meg körmei. Látogasson el a kati-szalon.hu weboldalra, ahol a bővebb információkhoz juthat!