Orosz nyelviskola az interneten

Ha azt hiszi, jól boldogul majd az angol nyelvvel Oroszországban, akkor téved. Oroszországban az angol nyelvtudás a legalacsonyabb. Az oroszok csak körülbelül 5 százaléka tud angolul, és az orosz városok többségében szinte nem talál latin ábécével írt jeleket.

Orosz nyelviskola online várja az up2you.hu weboldalon, tehát keresse fel bátran weboldalunkat és itt megtalálhatja a nyelviskola részleteit és árait is. Nem éppen egy turista álma ha Oroszországba megy anélkül hogy tudna oroszul. Tehát, ha meg akarja hódítani a régi Orosz Birodalom földjeit, akkor nem boldogulni legalább egy alapvető orosz nyelvtudás nélkül. Mindenképpen érdemes foglalkozni a cirill ábécével és megtanulni néhány kifejezést, hogy kapcsolatba léphessünk a helyiekkel az utazás során! Nem kérdés – a cárok földjének van egy olyan távoli jellege, amely Európa és Ázsia között számos kulturális hagyományban terül el. Talán ezért gondolják oly sokan, hogy Oroszország valahol messze van, és nincs semmi közös vonása az angol nyelvű világgal. De valójában alig több mint három óra alatt elrepülhet Londonból Szentpétervárra, ami rövidebb, mint az Athénba jutáshoz szükséges idő.

Az angolul beszélők számára ez az egyik legnehezebben megtanulható nyelv, részben a bonyolult nyelvtani szerkezetnek köszönhetően. A cirill ábécé pedig annyira idegennek tűnik, hogy rengeteg embert elrettent a nyelvtanulástól. Valójában közel sem olyan ijesztő, mint amilyennek látszik. Ne feledje – két nap alatt megoldhatja az alapvető kifejezések megtanulását. És ha megtanulja, akkor igazi teljesítményérzetet fog érezni! Megismerkedni sajátosságaival azt jelenti, hogy otthagyja az ismerős dolgokat, és beleveti magát az ismeretlenbe. Igen, elsőre ijesztő, de csodálatos, ha elkezd mondatokat alkotni oroszul. Amennyiben többet tudna meg az orosz nyelvről, a nyelvtanulás előnyeiről, keresse fel még ma az up2you.hu weboldalt.